Setting a much higher benchmark & leading the way in design, it is perhaps more reminiscent of a large scale artisan studio, a classic warehouse-conversion with natural light and staging for the Maserati's and Ferrari's that come through. The interiors also provide a comforting place to wait, using sleek long windows and much glass to establish a visual connection between client and their cars.

The workshop received a complete fit-out of both the new service reception and workshop areas. Initially a Maserati facility, it was extended to become a bi-nuclear facility with Maserati at the western sector and Ferrari at the eastern sector. It incorporates stainless steel workshop benches, epoxy applied across the entire floor, equipment and hoists imported all the way from Europe that had to be converted to Australian standards during installation.